Tromsø karateklubb stakk av med flere plasseringer på årets Kyokushin Open, én førsteplass, to andreplasser, og begge spesialprisene.

På årets Kyokushin Open i Bergen var det stort mangfold, med deltakere fra både Polen, Italia, Sverige og selvfølgelig Norge.

Først ut av våre deltakere var Ellisiv Leithe i klassen 13–14 år +50 kg kvinner. Ellisiv vant første kamp mot en motstander i samme klasse fra Strand karateklubb. I finalekampen tapte hun mot en motstander fra Sverige, og sikret med dette en god andreplass i klassen.

Deretter var det Brage Navas sin tur, som gikk mot en god motstander fra Polen. Her ble det et tap.

Så var det Robin Hellwig-Johansen sin tur. Han møtte også sterk motstand fra en polsk deltager og gikk på et tap.

Deretter var det Magnus Ryvoll Sivertsen sin tur i klassen 15–17 år -65 kg. Han vant kjapt sin første kamp mot en svenske. Senere I finalen møtte også han hard motstand fra en deltager fra Egersund karateklubb, og tapte der på dommeravgjørelse. Magnus sikret seg dermed en andreplass i denne klassen.

Sist ut av våre var Odin Navas i klassen Rekrutt fullkontakt lettvekt -80 kg. Han vant sin første kamp mot en deltager fra Horten. I finalen møtte han en gammel kjenning av klubben fra Finnsnes karateklubb, Sebastian Olsen. De to gikk en spennende finale som ble forlenget. Her stakk til slutt Odin av med seieren på dommeravgjørelse.

Arrangøren delte ut to spesialpriser. Den første var for raskeste seier, og den stakk Magnus Ryvoll Sivertsen av med. Prisen for beste fighter gikk til Odin Navas, noe som var både gledelig og overraskende.

At Tromsø karateklubb dermed stakk av med begge disse prisene var veldig positivt.

Ellers fra vår klubb deltok sensei Elisabeth Eriksen aktivt som dommer, og senpai Mia Finnestrand var lagleder sammen med sensei Bjørn Willumsen.

Tekst: Martin Sivertsen
Bilder: Stein-Arne Johansen og Martin Sivertsen
Redigering: Thea Sofie Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.