Helga 17.–18. november arrangerte Lørenskog karateklubb seminar med shihan Cameron Quinn. Sensei Bjørn, sensei Elisabeth, senpai Halgeir, senpai Mia og Erik stilte fra Tromsø. Sensei Bjørn og Erik hadde begge bursdag på lørdagen, og brukte veldig mye av denne for å lære av shihan Quinn.

Lørdag var det tre bolker med start klokka 11 og slutt klokken 18. Seminaret var formelt, men samtidig uformelt. Shihan sørget for godt humør og god stemning i den store gruppa. Vi kjørte parøvelser med rask progresjon og stadig nye triks, og gjerne en god historie mellom hver ny øvelse.

Vi trente både takedown og ulike låseteknikker på gulvet. Dette er mer selvforsvarsteknikkene som ligger i kyokushin.

Vi trente også bunkai til taikyokukata og pinan sono san. I løpet av lørdagen havnet vi mye på gulvet, og det kjentes på leddene at den relativt kalde parketten ble besøkt utallige ganger. Shihan hadde utrolig mye å lære fra seg. For oss som er noe uvante med gulvøvelser, gjelder det nå å huske de ulike teknikkene.

Søndag ble vi stående oppreist. Det var både øvelser, mye bevegelse, og en del sparring. Alt i alt var det ei flott helg med dypere innsikt i hva vi holder på med. Vi håper å få shihan Cameron Quinn til Tromsø neste år!

Tekst: senpai Halgeir Ringjord og sensei Elisabeth Eriksen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.