Årets Norwegian So-Kyokushin Summer Camp ble avviklet 8.–11. juni i Tromsø og gikk inn i rekken som en fantastisk opplevelse for alle som var med.

Sommerleire ble nok en gang ledet av shihan Jiyuu Shibata fra Japan, med seg hadde han denne gangen tre unge og svært flinke japanske utøvere.

Til tross for fenomentalt godt vær i landsdelen valgte over sytti deltakere fra Tromsø, Harstad og Petrozavodsk (Russland) å stille opp på sommerleirtreningene.

Temaene for treningene var velkjent; det var trening av enkle teknikker, mer avanserte kombinasjoner, kata og kamp. Dette ble herlig blandet sammen og krydret med gode utholdenhets- og styrkeøvelser.

Ganske mange av leirens deltakere forsøkte seg på gradering på slutten av sommerleiren. Graderinga var todelt. På lørdagskvelden var det en teknisk del, etterfulgt av kamptest på søndagsformiddag.

Alt i alt en svært inspirerende og samtidig fysisk krevende sommerleir.

Takk til alle som bidro slik at klubben nok en gang dro i land arrangementet! Takk til gjestene, instruktører, deltakerne, klubbens styre og ikke minst klubbens fantastiske foreldre som gjorde en kjempeinnsats med praktisk tilrettelegging slik at sommerleiren ble så bra som den ble!

Tekst: Sven Jonsson, sensei
Bilder: Geir Inge Jensen og Kenneth Augdal

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.