Helgen 23.–25. februar gjennomførte karateklubben et vinterseminar.

Vinterseminaret erstattet den tradisjonelle vinterleiren vi har pleid å arrangere hvert år med kamp som tema. Det nye er at vi brukte egne instruktører og hadde flere temaer i løpet av helgen med mest vekt på kata, det ble også undervist i kamp, avanserte spark, tameshiwari og ei hard staminaøkt som avsluttet lørdagens trening.

Etter endt trening lørdag hadde vi felles middag i dojoen med stor deltakelse, på menyen var det deilig thaimat fra Ban-Thai. Det var fint å gå til dekket bord når man var ferdig i dusjen og sliten etter en dag med fire treningsøkter.

Det var vel femti deltakere påmeldt og det er vi svært godt fornøyd med, de fleste fra Tromsø karateklubb, men vi hadde også besøk fra våre venner i Finnsnes og Harstad karateklubb, noe vi setter pris på.

Søndag hadde vi dojoturnering med både kamp og kata, vi stille fra klubbens side med fullt dommerlag og sekretariat så opplevelsen skulle bli best mulig for deltakerne. Det var mange deltakere også her så det blei en givende og spennende søndag for oss alle, det var mange gode kataer og kamper å se. Dommerne fikk ei fin treningsøkt de også.

Juniorforeldrene hadde i forkant bakt kaker, så kaffe og kaker var tilgjengelig for de som hadde lyst på det. Tusen takk til en entusiastisk foreldre gjeng.

Takk for deltakelsen alle sammen.

Osu!

Tekst: Bjørn Willumsen, sensei
Bilde: Kenneth Augdal

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.