Sterk NNM-deltakelse av Tromsø karateklubb

Med smått og stort var nær 75 deltakere samlet til NNM på Finnsnes lørdag 18.oktober. Tretti av disse var fra Tromsø karateklubb.

Fauske, Rognan, Alta, Vadsø, Sør-Varanger, Fyllingen og Finnsnes var representert av de andre klubbene. Det var veldig hyggelig med så mange samlet.

Den yngste klassen gikk en kata og to kamper hver. Det var fint å se jentene og guttene våre i aksjon. De gjorde en god figur. For noen var dette første store stevneerfaring, mens andre hadde vært med før. Det er all grunn til å være stolte av ungene!

11–12-årsklassen ble kjørt med semifinaler og finaler. Disse klassene skal ikke rangeres, men det er greit å få prøve seg på hvordan det foregår. Parahini gikk en god kamp mot Julianne fra Sør-Varanger, og vant. I kata var hun uheldig, og vant ikke frem.

I kataklassen for gutter 11-12 år, gikk Eric fra Vadsø en fantastisk flott pinan-sono-go, og vant prisen for beste tekniker på det. Vår Sebastian kom som nr. 2 og Magne ble nr. 3. I kamp vant Sebastian, mens Magne ble nr. 3 og Johan nr. 4. Sigve var uheldig i innledende runde, og kom ikke videre.

I klassen +45 kg, var Mathias vår eneste deltaker. Han var overlegen, og vant begge sine to kamper.

13–14-årsklassen var et lyspunkt for klubben. Magnus R.S. og Ellisiv vant både kata og kamp i hhv. gutte- og jenteklassene. Robin tok to sterke plasseringer med andreplass i kamp og tredje i kata. Magnus Leander gjorde en god innsats, og kom på fjerdeplass i begge kategoriene.

I klassen 15–17 år tok Erik en fin andreplass i den letteste kampklassen, mens Odin klarte to fine tredjeplasser både i kata og i sin kampklasse.

I år stilte Tromsø karateklubb med tre seniorer i klassen for menn +80 kg. Det førte til storeslem. Ernst gikk også en fullkontaktskamp mot Henning fra Vadsø. Denne tapte han på advarsler etter forlengelse.

Tromsø karateklubb hevdet seg godt, og det gjør godt å se at det spirer og gror i nord. Neste år møtes klubbene i Nord-Norge trolig i Alta i oktober.

Tekst: Elisabeth Leithe Eriksen, sensei
Bilder: Kenneth Augdal

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.